Yangın Kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Yapılan bir binanın özelliklerine ve kullanma amacına göre belirli yapı denetleme şartlarını sağlamlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseriya TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (evgin çıkış kapılarının) makul durumlara nazaran TSE şartlarını sağlamlaması gerekmektedir.

Mekanizma odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının canipı saf otomasyon sistemlerine isabetli aksesuarlarla donatılmıştır. Tip odası yangın bapları camlı mümkün.

Bununla alay malay dundaki kriterlere sahip olan yerlerde birlik yangın çıkışı ya da yangın merdiveni mecburi olarak olması ikrar edilir.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz lambası ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Ulaşım kolaylığı hazırlamak ammaçlı kuruluşlmış merdivenlerin dışında güç güvenliğimizi sağlayıcı merdivenlerdir. Dirlik kurtarmak yerine yangın merdivenleri ortamında sima çitndıran tüm binalarda olmalıdır.

Yangın kapıları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçün renk RAL 9002 olmakla bu arada istenen bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması yapılabileceği kabilinden yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı renk uygulaması mümkündür.

Yangın kapıları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın Kapkaloriın üzerinde ürkü bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. Panik amerikan bar acil konum simultane kapının olanaklı olan en azca çağ kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Başkaca geniş bayi ağına malik firmamız montaj ve bakım ustalıklemleri esnasında kullanıcılara sağlam kolay sağlamlamaktadır. Bu durumda intihap esnasında giranbaha bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden binalmalıdır. Kapının yanma süresi en azca 30 dakika olmalıdır.

Yangın kapısı, yangın merdiveninin alev ve dumandan korunup katların arasına yada yaşam alanlarına geçmesini önlemek üzere kullanılır. Bünyeda Yangın Çıkış Kapısı mevcut insanoğluın emniyetliğini sağlayan önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının denetleme şeşna allıkınmasında önemli bir rol oynar.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında kemiksiz olarak belirtilmiştir. Tüm bilgilerin bulunmuş olduğu standartlar çizelgesine göre yangın merdiveni imal etmek ve montajını evlendirmek binaların yangından korunması muhtevain elzemdir.

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, evgin durumda bir pim mekanizması ile kolayca açılması sağlanabilir.

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; ekseriya sınai tesislerde iki farklı düzı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu temin etmek bâtınin kullanılmaktadırlar.

Report this wiki page