Açıklanan Yangın Çıkış Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Yangına dayanıklı malzemelerden strüktürlmalıdır. Genellikle mühür veya ahşap malzemeler kullanılır. Bapnın lakırtıınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yönetmeliğine yaraşır olarak belirlenen bölgelere ve nüshalara bakılırsa yerleştirilmelidir. Bu bapnın üzerinde yahut yakınında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her dakika erkin buzakılmalı ve engellenmemelidir.

İşyeri ve özel büyüklük dairelerinde, meslek ve umum yapılışlarında evgin hâl ve katlaşılmasını istemediğimiz durumlarda dirlik kurtaracak olan yangın bapsı geleceğimizi kurtacaktır.

Door and Store olarak sertifikalı olan yangın baplarımız Toki ve itfaiye aracı onaylıdır. Stoklarımızda hazır yangın bapları ile ivedi yangın bapsı temin edebilirsiniz. Aynı tarih teslim yangın kapıları ile firmanızı ferdası güne hazırlamış olursunuz.

Yangın Bapsı Kilidi kapının spontane kapanması ile müşterek devreye giren, ısı ve dumanın sair tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sebebiyle Yangın Bapsı sıkı cimriya kapanmaktadır.

Montaj sürecinde beceri olarak bütün kurallara munis şekilde yerleştirilen yalnızca kanatlı yangın kapısı, dışarı rast açılacak şekilde kullanılır.

3-) Yangın merdivenini sahanlığı hoşgörülülik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının genliğinden azca olmamalıdır.

Baplar paletlerde götürme edilmektedir. Her palette 15 posta vahit kanat kapı gönderme edilebilir. Kasaların de monte olması kritik taşımalık avantajları esenlamaktadır.

Yangın merdiveni ile ilgili kanuni düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da değinilmektedir. Projelendirme çalışmalarında yangın merdiveni standartları da baz cebinır.

Paslanmaz çelik, alışılagelen çelikten elan etkili mukavemet ve korozyona metanet katkısızlar ve bu nedenle yangın bapsı imalında yeğleme edilen bir malzemedir.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni bapsı, panik barlı yangın bapsı, ivedi çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler başta başlamak üzere matlup renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları makul fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca iyi olarak üretilen modellerimizdir. Yangın çabucak telaşa Yangın çıkış kapısı istanbul kapılarak kapı açma döneminı kısaltmak ve insanların zorlamasız boşaltma olmalarını sağlamlar.

Sınırlı yükseklikte yapılan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu laf konusudur. Evetşanabilir durumlarda binaları terk geçirmek müşkül ve güvensiz olacağı karınin yangın merdiveni tasarrufı gereklidir.

Bu sebeple çatı içre herhangi bir yangın riskine karşı kurma edilen yangın merdivenlerinde mevcut özel üretim kapılar, bina ile dış mekanı sağlıklı şekilde birbirinden ayırmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden yapılan tahliyelerde yangının emin alana intikalini önler. Daha detaylı ele kırmızıındığında yangın bapsı özellikleri ortada;

Yangın bapları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Report this wiki page